Menü Bezárás

Kerámiahéj

A veneer egy hajszálvékony kerámia héjat jelent, mellyel annak külső felületre ragasztásával a frontális fogakat esztétikussá varázsolhatjuk. A kerámiahéjakat két csoportba oszthatjuk:

Direkt kerámiahéj

A direkt héjat teljes egészében a fogorvosunk készíti el egy speciális rétegezési technika segítségével, különleges minőségű tömőanyagokból. Az anyagok rétegezési technikával kerülnek a fogfelszínre, oly módon, hogy az egyes anyagszíneket váltakozva alkalmazza. Ez a módszer nem igényel fogtechnikai laboratóriumi közreműködést.

Indirekt kerámiahéj

Fogtechnikai laboratóriumban készülő fogművek. Ezek a hajszálvékony, fényáteresztő kerámiahéjak a legkülönbözőbb, természetesnek ható színárnyalatban és kivitelben kerülnek az előkészített fogakra. Az Ön értékes fogzománca a legmesszemenőbbekig megkímélt lesz, mivel csak egy nagyon keveset kell lecsiszolni a fogból ahhoz, hogy ezek a héjak felhelyezhetők legyenek. A kerámia héjakat egy speciális fogászati ragasztóval illesztjük az előkészített fogakra, ennek köszönhetően a héjak hosszú időre rögzülnek.

Elkészülési idő: 3 nap

Kerámiahéj Dental Sárvár