Menü Bezárás

Üdvözlöm Önt fogászatom weboldalán.

Temesi Zsolt vagyok, fog- és szájbetegségek szakorvosa. 1990-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Majdnem 10 évig dolgoztam idősebb, tapasztaltabb fogorvos kollégák mellett, mert véleményem szerint a tapasztalat- és gyakorlatszerzés a legfontosabb ebben a szakmában. 1997-ben nyitottam meg magánrendelőmet Nyugat-Magyarországon, egy idegenforgalmi látnivalókban gazdag, hangulatos kisvárosban, SÁRVÁRON. Szeretek itt élni, mert az emberek itt nagyon barátságosak, segítőkészek. 8 éve elégítem ki többnyire osztrák, német, svájci, olasz pácienseim igényeit. Külföldi betegeim előszeretettel ajánlanak egymásnak, hiszen Magyarországon az otthon megszokott minőségű szolgáltatásokat kapják sokkal kedvezőbb áron.

A legfontosabbnak tartom praxisomban a pontos, lelkiismeretes fogászati vizsgálatot, a lehetőségek felmérése és ismertetése után az egyén számára legjobb kezelés kiválasztását, és fájdalommentes kivitelezését. Minden, több kezeléssel járó beavatkozás elején írásos költségvetést készítek, amely egyértelművé teszi a munkák rész- és összköltségét. Ezzel lehetővé válik, hogy a kiadás egyeztethető legyen a háztartási költséggel.

Szakmai felkészültségem, a legmodernebb fogászati tömő- és lenyomatanyagok használata, a korszerű gépekkel felszerelt, szájsebészeti műtétekre is alkalmas rendelőm garantálja Önnek, hogy egészséges, esztétikus fogazat birtokában távozhat a kezelések befejeztével.

A nagy érdeklődésre való tekintettel és szolgáltatásaim teljesebb körű bemutatására jött létre weblapom. Remélem, megnyerem bizalmukat, és hamarosan megtisztelnek szolgáltatásaim igénybevételével.

Üdvözlettel:

Dr. Temesi Zsolt